logos
Convocatòria de premsa
El president del Cercle d’Economia inaugura la
cinquena edició del Cornellà Creació

Antón Costas ens parlarà de la seva visió sobre la recessió econòmica i puntualitza que la seva fi no significa la fi de la crisi
Divendres, 17 de gener a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà

Economista de professió, Antón Costas ha estat nomenat president del Cercle d’Economia de Catalunya de forma recent. La seva feina sempre ha estat vinculada a l’economia política dels processos de liberalització, la regulació i la competència. Va ocupar el càrrec de Defensor del Client a Endesa Catalunya i en 2006 va ser escollit president del Consell Assessor de la mateixa empresa.
Aquesta és la primera trobada de les sis que contempla l’edició 2014 que tornarà a combinar les conferències en les quals es dona protagonisme a sol ponent amb els face to face, cares a cares. Cinc edicions ja de la nostra plataforma de debat, punt de trobada del teixit empresarial que s’ha convertit en una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. Intervenen amb el seu patrocini una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.
L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.
Lloc:L’Auditori de Cornellà
C/ Albert Einstein, núm 51. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: