9 de maig de 2014
Museu Agbar de les Aigües
De 9h a 11h
Pau García-Milà
Emprenedor i fundador d’eyeOs

Només tenia 17 anys quan va fundar eyeOs (companyia que va ser part dels inicis del Cloud Computing) i Bananity (comunitat social amb les passions com a eix central) aconseguint importants reconeixements com el premi a l’Innovador de l’any 2011 pel MIT, el Premi dels Prínceps d’Astúries i de Girona “Impulsa Empresa 2010” o el Premi Nacional de Comunicacions 2009.
Nascut a Olesa de Montserrat en 1987, Pau és un magnífic comunicador que ja ha publicat tres llibres: “Está todo por hacer”, “Optimismamente” i “Tienes una idea (pero aún no lo sabes)”.
En el terreny audiovisual, el nostre conferenciant també ha col·laborat amb Catalunya Ràdio, RAC1 i Onda Cero i ha presentat el programa radiofònic “Empenta” a més de co-dirigir una mini sèrie amb Andreu Buenafuente anomenada “Verano Amarillo”. Avui dia dirigeix un espai setmanal d’emprenedoria en el programa “Divendres” de TV3 i col·labora amb L’Hora L de Cadena Ser i amb “En el aire” de la Sexta.
Pau García-Milà és un entusiasta i tota una figura de referència a nivell nacional i internacional en els camps del Digital Business.
“L’èxit és qüestió d’estadística. Si una de cada vint coses té èxit, fes la vint-i-una”

Comparteix-lo: