Convocatòria de premsa

L’emprenedor i fundador d’eyeOs, Pau Garcia-Milà, convidat del proper Cornellà Creació Forum

El nostre ponent es centra en la innovadora idea Foster, després de vendre a Telefònica la tecnològica catalana que va crear fa 9 anys

Divendres, 9 de maig a les 9h. Museu Agbar de les Aigües

“De la idea a l’acció” és el títol d’aquesta ponència a càrrec d’aquest jove empresari i comunicador. Amb només 17 anys va crear eyeOs i va significar part dels inicis del Cloud Computing al nostre país, creant una plataforma oberta que es va arribar a utilitzar en 90 països. Després de vendre-la a Telefònica, ara en Pau Garcia-Milà es centra, d’una banda, en la vessant comunicadora col·laborant en mitjans com TV3 i La Sexta on parla d’innovació i tecnologia i, d’altra, en IdeaFoster, la primera materialitzadora d’idees. Una nova iniciativa empresarial que té com a objectiu transformar idees en projectes a partir d’una xarxa d’oficines en Europa i Amèrica. Precisament, d’això ens parlarà el nostre ponent el proper 9 de maig, de com d’una idea neix una empresa, “De la idea a l’acció”.
Aquesta és la tercera trobada de les sis que contempla l’edició 2014, punt de trobada del teixit empresarial i una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. Intervenen amb el seu patrocini una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.
L’acte s’iniciarà a les 9h, moment per compartir un esmorzar mentre escoltem al nostre convidat.
Preguem confirmació
Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: