-->


Convocatòria de premsa
Face to face: l’entrenador de tennis d’elit, Toni Nadal i el periodista i presentador, Manel Fuentes
Divendres, 19 de setembre a les 13,30h. Museu Agbar de les Aigües

Món empresarial i esport d’elit. Dos sectors aparentment distants però ple de paral·lelismes. Avançar en equip i lideratge, estratègies encertades i motivacions, treball i esforç.  Entorn a aquesta temàtica girarà la propera trobada del Cornellà Creació Fòrum el 19 de setembre. Un face to face protagonitzat per l’entrenador de màxim nivell, oncle i preparador d’en Rafa Nadal. Toni Nadal és el principal artífex de l’èxit de l’estrella del tennis mundial centrant la seva formació en conceptes claus com valors, il·lusions i preparació per desenvolupar el talent, segons paraules del nostre mateix convidat. L’acompanyarà en Manel Fuentes que des de la seva perspectiva periodística plantejarà ítems que analitzarà la simbiosis entre esperit esportiu i estratègia empresarial.
Amb aquest cara a cara reprenem la quarta temporada del nostre fòrum empresarial, punt de trobada del teixit empresarial i una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn. Intervenen amb el seu patrocini una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona com a patrocinador principal.
L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.
Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: