cornellà creació

Masterclass sobre l’e-commerce, nova iniciativa gratuïta de suport al teixit empresarial

L’expert en innovació i màrqueting i MBA de l’IESE Business Shool, Pablo Foncillas conduirà l’acte organitzat conjuntament pel Cornellà Creació Fòrum i pel Centre d’Empreses Baix Llobregat


Dimecres, 24 de febrer a les 18:30h. L’Auditori de Cornellà

Aprenent a ballar amb l’e-commerce, l’aspecte més humà de la tecnologia: reflexions i 40 exemples és el títol de la masterclass que oferirà el proper dia 24 l’expert en innovació Pablo Foncillas. La indústria de l’e-commerce creix a passos de gegant a Europa. Com es poden aprofitar les oportunitats del mercat digital? Com iniciar-se en aquest camí? Quina estratègia s’ha de seguir? Aquestes són algunes de les qüestions que es resoldran en la masterclass en la qual els mitjans de comunicació podran conèixer in situ quines són les motivacions que porta als empresaris o comerciants a endinsar-se en aquest món i les reflexions sobre les dimensions relacionades amb l’e-commerce. Les inscripcions són gratuïtes a través de www.masterclassprocornella.cat

La faceta professional de Foncillas destaca per contribuir al creixement de multinacionals comercialitzant més de 150 marques en més de 25 països ocupant rols comercials o de direcció general. Carbonell, Shwepss, Port Aventura o Danone són algunes de les companyies per les quals ha treballat.

La masterclass obeeix a la voluntat conjunta del fòrum empresarial Cornellà Creació i del Centre d’Empreses Procornellà de crear nous recursos i eines de suport a l’activitat empresarial i comercial.

L’acte està obert als mitjans de comunicació que vulguin aprofundir sobre l’e-commerce. Preguem confirmació.

Lloc:L’Auditori de Cornellà

Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: