cornellà creació

El president de la Fundació Renovables, Domingo Jiménez Beltrán i el director Corporatiu de Seguretat i Medi Ambient de Repsol, Jaime Martín Juez, convidats del CCF

Sostenibilitat, energia, canvi climàtic i escenaris amb futur per a les ciutats és el títol d’aquest face to face presentat pel conseller delegat

d’Einsmer, José Antonio Gallego

Divendres, 4 de març a les 9h. WTC Almeda Park


Avui dia, la sostenibilitat i la preservació de l’entorn estan presents en totes les àrees de l’economia. Cap a on s’han d’adreçar les empreses en matèria mediambiental? El concepte de transició energètica com a element de competitivitat, programes d’innovació sostenibles, el trinomi fiscalitat-governabilitat-sostenibilitat, o l’economia circular en el context municipal són alguns dels temes que es tractaran en aquest primer face to face de 2016. Una conversa entre Domingo Jiménez Beltrán, president de la Fundació Renovables i qui va ser director de l’Agència Europea de Medi Ambient entre 1994 i 2002, i Jaime Martín Juez, director Corporatiu de Seguretat i Medi Ambient de l’empresa Repsol i amb una carrera professional sempre lligada al sector energètic, mercats de carboni i energies netes.

Dos figures rellevants en aquestes temàtiques que sens dubte, no deixaran impassibles amb els seus punts de vista apostant per la conscienciació energètica i per un futur marcat pel compliments de normatives lluny de la veure la legislació com amenaces restrictives sinó vistes com a criteris de competitivitat. Una temàtica poc tractada en el panorama actual de conferències i que des del Cornellà Creació volem donar un espai de debat i reflexió.

L’acte s’iniciarà a les 9h amb un esmorzar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

Lloc:World Trade Center Almeda Park

Plaça de la Pau, s/n. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: