cornellà creació

Els escriptors i periodistes Javier Reverte i Paco Nadal, protagonistes del proper CCF el 29 d’abril

Ambdós especialitzats en el relat de viatges analitzaran diferents aspectes del turisme: la motivació del turista/viatger, avançar cap a un turisme més sostenible o el turisme com a sector econòmic en progressiu creixement

Divendres 29 d’abril a les 13,30h. Museu Agbar de les Aigües


Viatjar i viure per explicar-ho, és el títol de la propera trobada del Cornellà Creació, un face to face carregat d’una gran dosi cultural de la mà de dos grans del món del periodisme i de la literatura especialitzats en el relat de viatges. En el nostre fòrum empresarial, el turisme serà analitzat des de diferents perspectives, però sense perdre de vista que es tracta d’un sector econòmic en progressiu creixement i amb una influència tan gran que és capaç de convertir-se en motor econòmic i font de supervivència d’un territori.

Javier Reverte, està en la primera línia del camp de la literatura de viatges. Es defineix a si mateix com a escriptor de viatges, no de turisme. L’afirmació ja deixa entreveure la seva posició respecte el binomi turista-viatger. Acaba de presentar el seu darrer llibre, El hombre de las dos patrias, que relata el seu viatge a Algèria per retrobar-se amb la vida de l’escriptor francès Albert Camus.

Paco Nadal, es defineix com a escriptor, periodista, bloguer i fotògraf. Des del seu blog narra la vida d’un periodista de viatges contagiant la passió per viatjar. Col·labora amb El Viajero, suplement de viatges del diari El País, amb el programa La Ventana de Cadena Ser y presenta i dirigeix documentals al Canal Viajar. La seva darrera aventura, un viatge a Iran, un d’aquells països dels quals surts amb la sensació de que allò no era el que t’havien explicat, segons les seves pròpies paraules.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

Lloc: Museu Agbar de les Aigües
Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: