cornellà creació

El reconegut analista internacional, Moisés Naím, inaugura l’octava edició del Cornellà Creació

‘Repensar el món’ és el títol de la seva conferència, un dels líders del pensament global més influents i president del Grupo de los Cincuenta

Divendres, 13 de gener a les 13,30h. L’Auditori de Cornellà 

El proper 13 de gener el Cornellà Creació acull la visita del prestigiós Moisés Naím, un dels analistes més influents del panorama internacional que ens brindarà en la seva intervenció, la seva perspectiva sobre els canvis més transcendents que el món està experimentant. Escriptor i columnista veneçolà, ocupa la posició d’observador global en els principals diaris d’Amèrica Llatina, EEUU i d’Europa. La seva veu sobre les grans crisis i les transformacions del segle XXI és escoltada per l’opinió pública i preses en consideració pels principals dirigents: la situació a la Xina, els límits sobrevinguts dels poderosos, la recessió econòmica global i la vacil·lant recuperació, els problemes d’una Europa envellida, dividida i insegura, el retorn de les identitats, etc. Un acte que serà presentat per Antón Costas, qui ha presidit el Cercle d’Economia de 2013 fins a desembre 2016.

Aquesta primera trobada de l’any dona llum verda al nou cicle de ponències que en el mes de març ens portarà a l’ex Directora Executiva de la Cambra de Comerç d’Espanya – EEUU en Nova York, Bisila Bokoko i a Aktham Habbaba, de la Delegació Territorial de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX); el professor, investigador i escriptor, Jorge Wagensberg ens visitarà el 5 de maig; el 9 de juny serà el torn de la Directora General Creativa de McCann Espanya, Mònica Moro en un face to face amb Enrique Burgos, executiu de Coca-Cola. Ja a l’octubre ens visitaran la Directora de Linkedin Talent Solutions en Espanya i Portugal, Sarah Harmon i l’expert en estratègia i innovació, Fernando Trias de Bes; i en novembre tancarà la programació de 2017 el Director de l’Institut de Governança Democràtica, Daniel Innerarity. Tot gràcies al patrocini de més d’una trentena d’empreses entre les quals destaca Aigües de Barcelona, CaixaBank, Telefònica o Siemens, entre altres.

L’acte el dia 13 de gener s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

Lloc:L’Auditori de Cornellà

Albert Einstein, 51. Cornellà de Llobregat

 

Comparteix-lo: