cornellà creació

Convocatòria de premsa

Com fer negocis als Estats Units en l’era Trump, temàtica del primer face to face de la temporada

Comptarem amb Bisila Bokoko, una de les dones espanyoles més influents en el món dels negocis americans i amb Aktham Habbaba, executiu de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior- ICEX.

Divendres, 17 de març a les 13,30h. Museu Agbar de les Aigües

Directora executiva de la Cambra de Comerç Espanya-EE.UU en Nova York en el període 2005-2012 i amb quinze anys d’experiència en l’ establiment d’aliances estratègiques, creació i posada en marxa de noves oportunitats per a les empreses a Nova York, Bisila Bokoko ens visita el proper 17 de març. En el nostre fòrum demostrarà el seu poder com a ambaixadora mundial de marca, compartint espai amb el cap de sector de Productes Agroalimentaris a l’ICEX, Aktham Habbaba, de qui destaca la seva funció en la promoció i gestió de programes de comerç exterior, la formació sobre els mercats internacionals i la inspecció i control de qualitat comercial de productes fora de les nostres fronteres. Un acte presentat per Ramón Pons, president de PIMEC Baix Llobregat i L’Hospitalet i vicepresident de PIMEC Barcelona.

Els nostres convidats donaran claus en la seva intervenció sobre com fer negocis als Estats Units en el marc de la situació política actual marcada per la presidència de Donald Trump. S’analitzaran aspectes d’importància cabdal com els sectors prioritaris de promoció als Estats Units en 2017, l’actual situació d’incertesa davant les relacions comercials entre ambdós països, esbrinarem si els Estats Units continua sent un mercat clau per a les empreses espanyoles, coneixerem els instruments de promoció que ofereix l’ICEX o en què consisteix el Plan ICEX TARGET USA, iniciativa dirigida a recolzar els projectes d’internacionalització de pimes espanyoles en els EE.UU, entre altres temàtiques d’interès pel nostre fòrum empresarial.

L’acte el dia 17 de març s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

Lloc: Museu Agbar de les Aigües

Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: