cornellà creació

Convocatòria de premsa

El filòsof i expert en política, Daniel Innerarity, retrata L´Europa actual en el

Cornellà Creació

El director de l’Institut de Governança Democràtica, Globernance, ens presentarà en primícia el seu nou llibre ‘La democràcia en Europa’

Divendres, 5 de maig a les 13:30h. World Trade Center Almeda Park

Catedràtic de Filosofia Política, investigador Ikerbasque a la Universitat del País Basc i professor en l’Institut Europeu de Florència, Daniel Innerarity ens visita el proper 5 de maig coincidint amb la imminent publicació del seu nou llibre ‘La democràcia en Europa’. El nostre convidat és un estudiós de les transformacions culturals i polítiques de les societats del coneixement i sobre la innovació dels sistemes de govern, la democràcia i la globalització. En la seva intervenció ens parlarà sobre l’Europa després del Brexit, el seu context dins del món global i ens farà reflexionar sobre qui la governa realment. Innerarity ens farà plantejaments sobre el context social europeu, el nou horitzó que se’ns planteja i sobre el dèficit d’intel·ligibilitat, entre altres temàtiques. Innerarity és autor d’altres llibres amb guardons de renom. Entre els més recents figuren ‘La política en tiempos de indignación’ (2015), ‘Un mundo de todos y de nadie’ (2013), ‘La democracia del conocimiento’ (2011) o ‘El futuro y sus enemigos’ (2009), a més de molts articles publicats gràcies a les seves habituals col·laboracions en diversos mitjans de comunicació.

El professor titular del Departament d’Economia, Finances i Comptabilitat a ESADE, Josep M. Sayeras, serà l’encarregat d’aportar-nos més dades sobre el nostre convidat intervenint en l’acte com a presentador i repetint presència en el nostre fòrum ja que va ser un dels ponents de la quarta edició.

L’acte el dia 5 de maig s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

Lloc: World Trade Center Almeda Park

Plaça de la Pau, s/n. Cornellà de Llobregat

Comparteix-lo: