cornellà creació

 

Convocatòria de premsa

La Directora General Creativa de McCann Espanya, Mónica Moro i Enrique Burgos, Precision & CRM Marketing Manager per a Europa Occidental a Coca-Cola, protagonitzen el proper Cornellà Creació

 

Divendres, 9 de juny a les 13,30h. World Trade Center Almeda Park

____________________________________________________________________________________________________________________________

Mónica Moro és la directora general creativa de McCann Espanya, una de les agències líder en creativitat publicitària a nivell mundial. Ella figura en la llista del Top Talent del Big Won Creative Ranking i ha estat nomenada com a millor Talent Sub41 escollida com a ‘creativa ideal’ entre més de dos cents anunciants. El passat més de febrer es va donar a conèixer l’estudi de l’Agency Scope on apareix per primer cop una dona entre les creatives més valorades i es tracta de la nostra conferenciant. Les seves campanyes més importants ha sigut per marques com Campofrío, Ikea o Coca-Cola. Precisament compartirà escenari amb un dels executius d’aquesta darrer companyia, Enrique Burgos, que actualment ocupa el càrrec de Precision & CRM Marketing Manager per a Europa Occidental dins de Coca-Cola. La seva feina està centrada en el desenvolupament estratègic i gestió de màrqueting relacional en tota la cartera de Coca-Cola en catorze països. Tots dos ens parlaran dels secrets de la seva feina, de comunicació publicitària, dels nous canals arran les noves tecnologies, etc.

Jo també odio la publicitat, és el títol de la conferència. Tots dos ens parlaran de la importància de les idees, dels nous perfils professionals, desmitificaran (o no) el món digital.. faran un recorregut pels tòpics sobre la publicitat i donaran tips del que avui dia fan les millors marques, entre altres temes.

Un acte presentat per Gonzalo Tobia, gerent fundador de Grafiks que ha destacat en poc temps en el sector de la retolació i agències de publicitat treballant per a clients com Desigual, Nike o Audi, entre altres.

L’acte el dia 9 de juny s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

Lloc: World Trade Center Almeda Park
Plaça de la Pau, s/n. Cornellà de Llobregat
erodriguez@procornella.cat
93 474 02 02 (ext. 1415)

Comparteix-lo: