cornellà creació

Convocatòria de premsa

 

La directora de Linkedin Espanya i Portugal, Sarah Harmon i l’economista

Fernando Trias de Bes, protagonistes del proper face to face del CCF

 

Divendres, 6 d’octubre a les 9h. Museu Agbar de les Aigües

 

Professions i negocis en una era digital i incerta és el títol del cara a cara que protagonitzaran ambdós especialistes en noves estratègies, innovació i nous models de negoci. Sarah Harmon és la directora de Linkedin Talent Solutions en Espanya i Portugal, la xarxa professional més gran del món. La seva missió és guiar a les empreses en les seves estratègies de comunicació en mitjans socials i de transformació digital. Ella mateixa és defineix com a Chief Motivator, rol catalitzador per al negoci. Per la seva banda, Trias de Bes, és tot un referent en innovació disruptiva i un dels més reconeguts experts espanyols en el management de les noves organitzacions. Economista, MBA per ESADE i The University of Michigan, opina que no hi ha futur sense innovació.

En el face to face els nostres convidats ens parlaran dels canvis que experimenta el mercat laboral, de la digitalització (intel·ligència artificial) i de nous models com l’economia col·laborativa, entre altres temes claus que envolta la present era digital.

Un acte presentat per Enric Rello, director d’Operacions i Director Financer d’Oryzon, biofarmacèutica líder europeu en el desenvolupament de teràpies basades en epigenètica.

L’acte s’iniciarà a les 9h amb un esmorzar per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

Lloc: Museu Agbar de les Aigües

Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat

erodriguez@procornella.cat

93 474 02 02 (ext. 1415)

 

Comparteix-lo: