cornellà creació

Nota de premsa

Masterclass amb l’expert en productivitat,

Agustín Peralt, que ens presenta el seu nou llibre

‘Lidérate’

 

9 de novembre a les 18:30h – L’Auditori de Cornellà


 

Productivitad i autolideradge. La importància de la gestió del temps, és el títol d’aquesta nova cita en el marc del cicle ‘Masterclass’ organitzat pel Cornellà Creació Fòrum i el Centre d’Empreses Procornellà. Les inscripcions són gratuïtes a través de www.masterclassprocornella.cat i poden formalitzarles estudiants,emprenedors i empresaris que volen obrir-se a noves experiències i, alhora, formar-se en qüestions d’interès que poden arribar a aplicar en les seves facetes laborals.

Agustín Peralt serà l’encarregat de donar tota una lliçó sobre productividat directiva. Precisament l’acte servirà de presentació del seu darrer llibre ‘Lidérate’ que dóna les claus del seu mètode FASE basat en el empowerment que facilita l’autolideratge i l’automotivació, millorant la capacitat d’organització de cada persona i, conseqüentment, incidint en la consecució dels èxits laborals. El metode FASE s’ha implantat amb èxit en nombroses empreses nacionals i Internacionales.

Doctor en Administració i Direcció d’Empreses, Full Time MBA ESADE i llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, el nostre convidat ha desenvolupat la seva carrera en multinacionals com Hasbro o Danone però també en petites i mitjanes empreses desenvolupant posicions directives en màrqueting, vendes i direcció.

L’acte està obert als mitjans de cominicació. Preguem confirmació.

Lloc:L’Auditori de cornellà

Albert Einstein,51. Cornellà de Llobregat


www.masterclassprocornella.cat

Comparteix-lo: