cornellà creació

NOTA DE PREMSA

El periodista i escriptor, Kepa Aulestia, convidat del Cornellà Creació el 16 de març

“Sortides per a un problema sense solució

Divendres, 16 de març a les 13,30h. Museu Agbar de les Aigües

 


 

Col·laborador habitual de La Vanguardia, Kepa Aulestia, combina en l’actualitat la seva feina d’articulista amb la d’assessor editorial del grup Vocento. També participa en l’assessorament de dues agències de comunicació i es dedica a relacions institucionals. La seva trajectòria, vinculada a la política el van portar a la secretaria general d’Euskadiko Ezkerra entre 1985 i 1990 i diputat en el Congrés abans de la unió d’aquesta formació amb el Partit Socialista d’Euskadi. Aulestia és impulsor i firmant del Pacto de Ajuria Enea, l’acord per la normalització i pacificació d’Euskadi signat per partits polítics de totes les tendències. L’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, serà l’encarregat de presentar el nostre convidat.

 

Un convidat amb un interessant perfil polític i periodístic que, fins i tot, va ser empresonat en 1975 i amnistiat dos anys després. Aulestia ens oferirà una conferència centrada en la situació actual que viu Catalunya vista des d’un punt de vista positiu a la recerca de sortides segons el seu propi criteri, analitzant l’arrel del problema, endinsant-se a la recerca dels responsables, per acabar enumerant les propostes que ell troba per solucionar la situació.

 

Recordem que Aulestia és autor de quatre llibres: “Días de viento sur. La violencia en Euskadi” (1993), “HB. Crónica de un delirio” (1998), “Historia general del terrorismo” (2000) i “Gutun amaigabea” (2001).

 

 

L’acte el dia 16 de març s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar, per desprès donar pas a la ponència. Preguem confirmació.

Lloc: Museu Agbar de les Aigües

Ctra. de Sant Boi, núm. 4-6. Cornellà de Llobregat

93 474 02 02 ext. 1415

erodriguez@procornella.cat

 

 


www.cornellacreacio.cat                                               http://cornellacreacio.blogspot.com

Comparteix-lo: